Meer info:

Met de door Rob van Dijk zorgvuldig samengestelde en uitgewerkte oefeningen kun je als trainer direct aan de slag.

Het uitgangspunt bij het samenstellen van de oefeningen is om jeugdkeepers en keepers jeugdafdelingen bij clubs naar een hoger niveau te brengen maar heel veel oefeningen zijn zeker ook geschikt voor senioren keepers.

De oefeningen zijn voorzien van een uitgebreide uitleg, variatie, aandachtspunten en duidelijke tekening. Bij alle oefeningen en trainingen kun je videobeelden bekijken om een nog beter beeld te krijgen van de betreffende oefeningen en organisatie.

Of je nu een half uur, een uur of anderhalf uur met je keepers wilt/ kunt werken, niets is jou meer te gek. Door de filter mogelijkheden op de website bepaal jij zelf, welk onderdeel van het keepen, jij samen met je keepers wilt trainen. Je stelt zelf je eigen trainingen samen of je kunt direct complete trainingen van ongeveer 60 min downloaden, printen of via je mobiel of tablet op het trainingsveld bekijken. 

Teken en beschrijf ook je eigen keepers oefeningen!
Maak met onze tekensoftware eenvoudig de mooiste tekeningen van je eigen oefeningen. Voeg eventueel een beschrijving en aandachtspunten toe. Sla jouw oefeningen overzichtelijk op en creƫer je eigen database!
Zo kun je voor jouw keeperstraining een combinatie maken van eigen oefeningen en oefeningen van Keeperstrainer.com. 

Keeperstrainer.com is de enige echte online keepers training website, onmisbaar voor clubs en individuele keepertrainers. De oefeningen en trainingen brengen de keepers elke training weer naar een hoger niveau. Bovendien zorgt het persoonlijke ontwikkeling en interne en externe scouting programma ervoor dat er gericht en effectief getraind kan worden.

Wil jij als keeperstrainer ook snel, makkelijk en met een goed programma het veld op?

Jij of jouw club kan ook lid worden, stuur een mailtje naar info@keeperstrainer.com en vraag naar de mogelijkheden en kosten of kijk onder het "kopje" abonneren op de homepage.