Elke trainer het veld op met keeperstraining oefeningen voor elk niveau!

Onze website biedt oefeningen voor keeperstraining op elk niveau. Ben je op zoek naar de beste oefeningen voor jouw keeperstraining? Lees dan verder.

Het succes van een goede keeperstraining begint met een goede voorbereiding. Op Keeperstrainer.com vind je precies wat je nodig hebt! Bijvoorbeeld het organiseren van een succesvolle keeperstraining. Daarom bieden wij de juiste tools om de trainingen goed op te zetten. In plaats van zelf een oefening te bedenken en uit te tekenen, kun je bij ons terecht voor professionele keepersoefeningen. Hiermee kun je snel en effectief aan de slag.

Keepertrainer.com biedt maar liefst 750 professionele oefeningen om uit te kiezen! Zo helpt onze website je snel en gemakkelijk een goede organisatie op te zetten. Bovendien kun je direct aan de slag met de beste keepersoefeningen. Kies uit niveau A, B of C op onze website. Niveau A is het meest uitdagende niveau en niveau C is speciaal ontworpen voor de jongste jeugd. Eerst geef je het aantal keepers aan waarmee je wilt trainen. Vervolgens vind je de keepersoefeningen die zorgen voor een goed uitgewerkte en leerzame training. Ben je op zoek naar hoogwaardige keeperstraining oefeningen voor elk niveau? www.keeperstrainer.com heeft het!

Eenvoudig zoeken naar de juiste keepersoefeningen

Op Keeperstrainer.com vind je uitgebreide beschrijvingen van onze oefeningen en complete keeperstrainingen. Bijvoorbeeld duidelijke tekeningen, maar ook met mogelijke variaties en zelfs passende video's. Onze dronevideo's bieden een nog duidelijker beeld van de organisatie van de trainingen. Daarnaast kun je op onze website filteren op:

  • niveau
  • aantal keepers
  • en op 7 hoofdmomenten van het keepen, waaronder opbouw, flankbal, schoten op doel, dieptebal, voetenwerk, warming-up en spelvormen.

Maak gebruik van de mogelijkheden van onze website. Zo sta je snel en gemakkelijk met een goede keeperstraining op het veld. www.keeperstrainer.com is nu bereikbaar voor iedereen!

B3.37 Voetenwerk keeper (aansluitpas), uitvallen/ duiken. 3/ 4 keepers

Dynamische keepersoefening waar veel keepersvaardigheden in zitten. In de oefening worden de gooi-, werp- en traptechniek getraind. Daarnaast verbetert de keeper zijn coördinatie en motoriek die in het voetenwerk verweven zit. Een oefening voor zowel jeugd- als seniorenkeepers. Incl. illustratie, beschrijving, video en PDF

Bekijk oefening

A3.53 Dieptebal, voetbal + schot op doel.  3/ 4 keepers

Deze keepersoefening verbetert het inschattingsvermogen voor de dieptebal. Op de been blijven, in één keer voor de bal gaan of een blok zetten? Een oefening voor zowel jeugd- als seniorenkeepers. Incl. illustratie, beschrijving, video en PDF

Bekijk oefening

C1.3 Bal aanvallen, buik/ borst. 2 keepers

Leuke keepersoefening om te doen met jonge keepers. Ten eerste wordt de vangtechniek verbeterd. Ten tweede leren de keepers om attent te zijn. Bijvoorbeeld door snel te reageren bij verandering van de situatie en de bal aan te vallen. Incl. illustratie, beschrijving, video en PDF

Bekijk oefening

Meer informatie of vragen?

Aan de ene kant kun je de oefeningen van Keeperstrainer.com selecteren en zelf een training samenstellen.
Aan de andere kant kun je ook gebruik maken van onze complete trainingen.

Bekijk de video op de homepage van www.keeperstrainer.com. Zo krijg je een indruk hoe Keeperstrainer.com zorgt voor een training op een hoger niveau!

Ben je keeperstrainer? Heb je vragen? Stuur mij een mailtje: info@keeperstrainer.com.

Kortom, wil je ook goed voorbereid en met goede keeperstraining oefeningen het veld op?
Ga dan naar de pagina abonneren.