Rob van Dijk — Twintig jaar ervaring in het betaalde voetbal

"Haal het beste uit je keepers met trainingen gemaakt door een professional"

  • Trainingen samenstellen uit meer dan 700 oefeningen
  • Gedetailleerde video's en animaties
  • Je eigen oefeningen maken en tekenen
  • Met levendige community waar leden oefening kunnen delen
 

Keeperstraining oefeningen

Keeperstrainer.com is een website speciaal voor keeperstrainers. De website bevat meer dan 700 keeperstraining oefeningen en 250 complete trainingen met bijbehorende video's. Bovendien krijg je toegang tot alle animaties, basis technieken video's en onze teken software. Deze video laat verschillende onderdelen en mogelijkheden van de website zien.

Bekijk de promotievideo Hoe word ik lid?
 

De beste oefeningen voor jouw keeperstraining!

Ben jij een keeperstrainer of coördinator en op zoek naar inspiratie, variatie en structuur in de oefeningen van jouw keeperstraining? Maar wil je daarbij het plezier niet uit het oog verliezen?
Dan is dit zeker iets voor jou!

Losse oefeningen, complete trainingen en nog veel meer... 
Geschikt voor elk niveau en elke leeftijd. Gebruik de meer dan 700 oefeningen om jouw keeperstraining samen te stellen. De oefeningen zijn uitgebreid beschreven en daarnaast voorzien van een duidelijke tekening, videobeelden en variatie mogelijkheden. Of...
teken en beschrijf je eigen oefeningen en maak een combinatie!
Als je wilt sta je als keeperstrainer, razendsnel met een goede organisatie en training op het veld! 

Bekijk voor een indruk de promotievideo hierboven.

Kortom: Keeperstrainer.com brengt je keeper naar een hoger niveau!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en nieuwe ontwikkelingen.

 
 

Zelf oefeningen tekenen voor jouw keeperstraining

Je kunt gebruik maken van onze database die vol staat met keepers oefeningen èn trainingen. Maar… je kunt met onze tekensoftware ook je eigen oefeningen tekenen, beschrijven en opslaan. Maak eenvoudig de mooiste tekeningen van je eigen oefeningen of ontwerp nieuwe oefeningen. Sla ze overzichtelijk op en creëer zo je eigen database. Bekijk de video voor een indruk!

Bekijk de video Hoe word ik lid?
 

Wat is keeperstrainer.com?

Keeperstrainer.com is een handige “tool” voor clubs en individuele keeperstrainers. Het geeft de keeperstrainers structuur en variatie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je als keeperstrainer verder te ontwikkelen zonder dat je een programma "opgedrongen" krijgt.

Waarom keeperstrainer.com?
Door gebruik te maken van de oefeningen van keeperstrainer.com leren de keepers de verschillende facetten van het keepen. Het brengt de keepers naar een hoger niveau. Daarnaast zorgen de oefeningen ervoor dat het plezier in het keepen en trainen gestimuleerd wordt. Bovendien zijn de oefeningen en complete trainingen op de website prima te combineren met de eigen visie van de club en de visie van de individuele keeperstrainers.

Meer info.....? Klik hier.

Contact

Heeft u vragen als individuele keeperstrainer of namens uw club?

Stuur een mailtje naar info@keeperstrainer.com